Bericht aan onze huurders:

Bij deze bedanken we jullie voor het in ons gestelde vertrouwen en de respectvolle manier waarop jullie gebruik hebben gemaakt van onze caravan. Met ingang van het volgende seizoen heeft de caravan een nieuwe eigenaar. Voor informatie betreffende verhuur van de caravan in de toekomst verwijzen we naar de eigenaar of natuurlijk Tjerk en Ellis. Wij wensen iedereen het beste, een goede gezondheid en nog veel vakantieplezier in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Linda en René.

Reserveringskalender

Op de kalender kun je zelf zien of de gewenste periode beschikbaar is. Wisseldag is op zaterdag en de minimum huurperiode is één week. Wil je een reservering door geven doe dan het volgende:

  • Selecteer de dagen van de periode die je wilt reserveren, begin en eindig op een zaterdag. Is de zaterdag reeds rood gekleurd, begin dan op de dag erna.
  • Vul het formulier in.
  • Tot slot, de recaptcha code invullen en op verzenden klikken.

Je ontvangt direct een email met de bevestiging dat je aanvraag is ontvangen. Ontvang je geen email check dan ook even de Spam- of ongewenste email map. We nemen zo spoedig mogelijk contact op of je reservering is geaccepteerd.

Heb je in de tussentijd nog vragen, dan zijn wij bereikbaar op nummer: 06 12355851.

Kalender word geladen……
Powered by Booking Calendar
– Beschikbaar
 
– Gereserveerd
 
– In optie
captcha
Chat openen